Alienums phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

 

Butik

Las Ranas

Jasal-gruppen – Las Cruces

Denna gård är en del av ett projekt med en El Salvadorianproducent, Jose Antonio Salaverria och han är två söner Andres Salaverria och Jose Antonio Salaverria yngre. De är nu den 6: e generationen av kaffeproducenter. Förfäderna började med kaffe i Huachapan.

Kaffet från de olika gårdarna bearbetas alla vid deras centrala kvarn, Las Cruces. De köpte Beneficio Las Cruses 1990 och har gjort många förbättringar sedan dess. Mycket av deras framgång bygger på deras passion för kaffe. De har varit hårt arbetande och realistiska, tålmodiga och fokuserade på kvalitet för att göra den hållbar. De har också lyckats bygga ett bra lag. Jose Antonio ser de anställda och hela laget som den största tillgången.

De har tre olika huvudområden av kaffeproduktion runt Santa Ana vulkanen i El Salvador. De har alltid producerat hög kvalitet i större skala, men tidigare har kaffet i huvudsak separerats till några märken baserat på de tre huvudområdena, som Santa Rita, San Francisco och El Molino. El Molino är en gammal kvarn med omgivande gårdar och köpt för 80 år sedan av familjen. Gårdarna på El Molino är cirka 100 år gamla. De har haft San Francisco-komplexet från omkring 2002. Santa Rita från 2005.

Men deras tre kaffeodlingsområden består egentligen av ett stort antal första gårdar och nya gårdar som de har förvärvat eller köpt under de senaste årtiondena.

De har också ett antal olika sorter på sina gårdar och gör för närvarande många experiment. Majoriteten är fortfarande en blandning av den gamla traditionella Bourbon Elite, och något de kallar Hibrido San Fransisco som är en blandning av Bourbon Elite och Pacas.

Slut i lager

Beskrivning

Hela Bönor

Odlingshöjd: 1500 möh
Ursprung: Gård
Gårdens storlek: 294 ha
Böntyp: Bourbon
Processing: Fully washed
Skördeår: 2018

Sensorisk information
Koppningspoäng: 87.5

Nougat, Druvor, Choklad, Apelsin,